FREE SESELJ… ОСЛОБОДИТЕ ШЕШЕЉА – Швајцарски репер „Дисидент“ (АУДИО-ВИДЕО КЛИП)


ОСЛОБОДИТЕ ШЕШЕЉА!!! FREE SESELJ!!!

Прочитајте зашто је репер из Швајцарске написао песму о Војиславу Шешељу

ШВАЈЦАРСКА- На новом албуму швајцарског репера Dissident налази се песма са насловом који би мало ко у Србији очекивао Terre de guerre Libérez Vojislav Selselj која позива на ослобађање Војислава Шешеља. Он је са са Шешељевим случајем упознао преко француске политичке организације, а мотив за песму дала  му је неправда која је очигледана када је у питању Шешељ.

disident naslovna 650x390 Погледајте зашто је репер из Швајцарске написао песму о Војиславу Шешељу

Како сте сазнали за Војислава Шешеља?

За Шешеља сам прво чуо преко француске организације Unité Continentale, а касније сам више ствари сазнао кроз моје интереса за сукоб који је разбио бившу Југославију. Пошто сам се увек дивио јаким људима који су се бунили и критиковали Атлантисте и глобалистичку управу, био сам веома изненађен неправдом која је учињена Шешељу.  Одбрана своје земље није злочин, међутим он  је у затвору под маском других оптужби.

Који је био ваш мотив да направите песму?

Као историју пишу победници, како год желе, он ће бити искривљеним погледом познат људима на Западу као криминалца. Ја то апсолутно не оправдавам и зато сам написао песму са овим насловом. Овде у Швајцарској, ми смо учили да је Србија била злочиначка држава током рата, да је то земља које је починио небројене злочине против човечности, а да је Косово сувише мала цена у проеђењу са жртвама српских џелата и оним што Србија треба да плати. Морамо повратити одређене истине, почевши са злочинима које су починили НАТО и САД. Шешељ је патриота који воли своју земљу. Он није био ни криминалац, нити подмитљив, он је био храбар и конзервативан! Може му се само аплаудирати за храброст!

Да ли сте постоје слични случаји у вашој земљи?

У Швајцарској нисмо имали случајева личности које су третиране са толико неправде, 30-их година прошлог века је било случајева који могу да се окарактеришу као политички мотивисани али то је било пре много времена и нису изгледали као овај случај.

Коју поруку би сте послали људима у Србији?

Желим све најбоље српском народу, Срби су велики људи по својој историји и тешкоћама кроз које су вековима пролазили! Не слушају оно што вам говоре људи из моралног подземља ваше земље, не обраћају пажњу на лажи Европске Уније или лобија свих врста! Поштујте своју нацију!

Извор: Правда

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s